— Sakens karakter og omfang tilsier at det kan være aktuelt hente inn en medforsvarer.

Det sier advokat Rolf Knudsen, som foreløpig er eneste forsvarer for 18-åringen som er siktet for å ha voldtatt og drept Hilda Feste (98).

Tekniske bevis

Siden pågripelsen tirsdag kveld, har det kommet frem at politiet sitter på tekniske bevis som nagler 18-åringen til drapet.

Torsdag ble han i avhør konfrontert med at politiet har funnet finger— og håndflateavtrykk som de mener knytter ham til åstedet og drapet på Feste.

I tillegg sitter politiet, etter det BT vet, med en delvis DNA-profil som viser at 18-åringen har vært i Festes leilighet.

Etterforskningen har pågått for fullt siden drapet første nyttårsdag.

Tre uker i varetekt

— Det jeg hittil har fått utlevert av dokumentasjon i saken, utgjør tre fulle ringpermer. Vi forventer at mengden også vil øke etter hvert, konstaterer Rolf Knudsen.

Fredagens fengslingsmøte endte med at den drapssiktede 18-åringen må tilbringe de fire neste ukene i varetekt, med brev- besøks- og medieforbud.

Politiet fikk samtidig medhold i at han må sitte i full isolasjon de første to ukene av varetektsperioden. 18-åringen fikk av retten gehør for at han kan motta besøk fra moren og en person som har fungert som farsfigur.

Ingen dato for nytt avhør

— Dette var han forberedt på, men det viktigste for ham var at han kan få besøk av moren sin og denne tillitspersonen, sier Knudsen.

Foreløpig har ikke politiet satt noen dato for når det tredje avhøret skal gjennomføres. Knudsen vil allerede lørdag reise inn til Bergen fengsel for å ta en samtale med klienten sin.

— Vi skal gjennomgå alle dokumentene i saken, og ta stilling til hvorvidt det er momenter vi mener politiet bør etterforske nærmere. Blant annet er det viktig for oss at alle vitner som kan ha noe å bidra med i saken, faktisk blir innkalt til avhør, sier Knudsen.