Kvinnen hadde vært på en nyttårsfest i Bergen da hun møtte den 24 år gamle mannen. Da overgangen fra 2006 til 2007 var behørig feiret, skulle festedeltakerne ta taxi til et nachspiel et annet sted i byen. Kvinnen endte opp med å ta taxi sammen med 24-åringen.

På veien dro de innom mannen for å hente mer alkohol, men kvinnen forklarte i Bergen tingrett at oppholdet trakk ut. Etter en stund tok 24-åringen hardt tak i kvinnen og begynte å kysse henne.

Prøvde å rømme

Etter dette ble hun voldtatt to ganger inne i leiligheten. Mannen sa til kvinnen at han eide henne, og nektet henne å forlate stedet.

Etter den andre voldtekten ba kvinnen om å få bruke toalettet. Da hun kom ut sprang hun mot entredøren og kom seg ut i gangen i bygningen. 24-åringen tok henne igjen, dro henne inn på soverommet og voldtok henne på nytt.

Kvinnen ble voldtatt fem ganger i leiligheten før 24-åringen lot henne gå. Da dro hun rett til voldtektsmottaket på legevakten. Det hele skal ha vart i rundt fire timer.

Dømt til fengsel

24-åringen hevdet at samleiet skjedde frivillig, og at hun hadde gjort tilnærmelse til ham. Retten valgte å ikke tro på dette, siden en rekke beviser støttet forklaringen til kvinnen.

Mannen ble i Bergen tingrett dømt for alle forholdene. Han ble også dømt for frihetsberøvelse for å ha holdt henne i leiligheten, og for oppbevaring og bruk av hasj.

Straffen er på 3 år og 6 måneder. Mannen må også betale 130.000 kroner i oppreisning til kvinnen. Tingretten mente det ikke fantes noen formildende omstendigheter.