RANDI KVINGE

I juni i fjor ble den 59 år gamle voldtektsmannen dømt til to og et halvt års fengsel for å ha voldtatt den 37 år gamle kvinnen minst ti ganger. Selv sier hun at hun ble voldtatt over 30 ganger.

Bergen byrett I begynnelsen av mars skal Bergen byrett ta stilling til erstatningskravet. Summen omfatter oppreisning, tap av arbeidsinntekt, minerstatning og noe utgifter.

Kvinnen er i dag så svak at hun ikke greier å snakke med pressen. Hun mener hun har fått livet sitt ødelagt av senvirkninger.

Langvarig nedpsyket I en periode på fem år tvang den rike forretningsmannen henne til oralsex.Hun ble langvarig nedpsyket gjennom mange år. Mannen fikk utrolig makt over henne. Hun klarte ikke å komme ut av overgrepshelvetet.Det største delen av kravet gjelder tapt arbeidsinntekt. Siden begynnelsen på 90-tallet har 37-åringen vært fast klient hos helsevesenet.Hun er så syk at hun ikke klarer å jobbe.Hun tror heller ikke hun klarer å komme tilbake i arbeidslivet noen gang. Nå vil hun sloss for at mannen som har påført henne skadene skal gjøre opp for seg.

Enstemmig dømt Før kvinnen gikk til sak mot mannen, krevde hun ham først for 100.000 kroner. Da mannen nektet å betale, anmeldte hun ham for en rekke grove voldtekter. 59-åringen ble enstemmig dømt i byretten. Han anket saken til lagmannsretten, men også der tapte han.

Les også: — Flere voldtektssaker for retten Ofre skal få bedre politibehandling