Trond Nygard-Sture

Politiet fikk melding om hendelsen i området C. Sundtsgate-Strandgaten ved 2.30-tiden natt til lørdag. Gjerningspersonene løp fra stedet. Hvorfor offeret stakk av fra legevaktpersonellet, er foreløpig uvisst.

En halvtime senere ble tre personer ý en kvinne (18) og to menn (25 og 31) ý pågrepet, mistenkt for å ha vært involvert i volden mot 28-åringen. Det var to vitner til det som skjedde. Selv om offeret ikke skulle anmelde episoden, kan en eller flere av de tre pågrepne vente seg et forelegg.

Dette var ikke eneste tilfellet av voldsutøvelse natt til lørdag. Litt over halv tre i natt fikk politiet melding om masseslagsmål utenfor Park Hotel på Voss. En person ble sendt til sykehus etter å ha mistet bevisstheten.

En 21-årig menn som var på Metro i natt, ble dratt ut fra restauranten og banket opp på plassen utenfor i 3.30-tiden av en 28-åring. Det endte i blodig nese, kutt over øyet og besøk på Legevakten.

Ifølge operasjonsleder var ingen dørvakter involvert i hendelsen. 21-åringen skal ha anmeldt forholdet. 28-åringen ble senere innbrakt og satt i fengslig forvaring før avhør lørdag

En mann ble slått ned ved fire tiden utenfor Madam Felle på Bryggen. Han ble sendt på Legevakten i ambulanse etter å ha fått noen slag i ansiktet.

En kvinne (20) ble slått ned på nattbussen til Åsane. Mannen som slo stakk av før politiet kom.