Det var klokken 02.43 i natt politiet på Stord fikk melding om slagsmål på et utested i Leirvik, forteller operasjonsleder Harald Myklebust ved Haugalandet og Sunnhordland politidistrikt.

— En mann i 23-årsalderen var slått i hodet med en barkrakk, og hadde fått et kutt i hodet. Gjerningsmannen forsvant fra stedet, så den olme 23-åringen lot istedet sinnet gå ut over andre gjester. Han hadde angrepet en tredje person, og var i ferd med å ta kvelertak på ham da vi ankom stedet, sier operasjonslederen.

Dermed måtte politifolkene konsentrere seg om å pågripe han som i utgangspunktet var offer, men som nå hadde blitt svært aggressiv. Under pågripelsen slo 23-åringen en av politimennene i ansiktet, før han til slutt ble lagt i bakken med håndjern på.

Turen gikk deretter til sykehuset for å få behandling for kuttskadene i hodet, før 23-åringen ble satt i arresten.

— Han er anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann. Når det gjelder mannen som skal ha slått 23-åringen med barkrakk, slapp han unna i alt oppstyret. Men vi tror vi vet hvem han er, så det blir nok et etterspill for ham også, forsikrer Myklebust.