Dette er noen av sakene politiet måtte stri med i går kveld og natt.

Rabiate ungdommer gikk amok

En gjeng med ungdommer med betydelig alkohol i blodet startet masseslagsmål utenfor utestedet Madam Felle på Bryggen natt til lørdag. Da politiet rykket ut klokken 02.47 var gemyttene så overopphetet at man fant det nødvendig å innbringe fire menn i alderen 19 til 23 år. De fire ble avhørt og bøtelagt for ordensforstyrrelse. En av ungdommene er også anmeldt for vold mot en polititjenestemann. To av de fire satt en stund i fengslig forvaring for å kjøle seg ned.

Hissig i Olav Kyrres gate

To menn måtte skilles av politiet etter et slagsmål i Olav Kyrres gate i 03.30-tiden natt til lørdag. Begge mennene ønsker å anmelde hverandre etter tumultene.

Kubbet ned av asiatisk slagvåpen

Fredagskvelden endte med betydelig hodepine for en 29-årig mann som deltok på en fest i Furulund på Nesttun. Mannen måtte på legevakten etter å ha blitt regelrett kubbet ned av et slagvåpen av asiatisk opprinnelse. En 31 år gammel mann sitter i fengslig forvaring for å stå bak forholdet.

Julte opp ekskonen og søsteren

To skrekkslagne kvinner måtte flykte over til naboene på Løvstakksiden etter at den ene kvinnens eksmann oppsøkte hennes bopæl i 04-tiden natt til lørdag. Eksmannen sparket og slo løs på sin 31-årige tidligere partner. Hennes 34 år gamle søster fikk også en del juling. Kvinnene søkte tilflukt hos naboer og varslet politiet. Ekskonen ønsker å anmelde mannen som flyktet fra stedet.

— Han ble siden pågrepet av politiet og er løslatt etter avhør, opplyser vaktsjef Karstein Rognved ved Hordaland Politidistrikt.