• Se større versjon av kartet her. De siste månedene har bt.no samlet detaljer om over 11.000 ulykker på norske veier. Oversikten utgjør et enestående materiale for å analysere hvor det er farlig langs veiene, og er samlet i kartet øverst på denne siden.

Det som derimot ikke er med, er ulykkene som bare nesten skjedde. Det er her vi kommer med vår oppfordring til deg og alle andre lesere:

Fortell oss hvor det er farlig i trafikken!

  • Har du opplevd en farlig situasjon?
  • Vet du om et utsatt kryss eller en skummel kurve?
  • Farlige overganger? Feil skilting? Hindringer langs veien? Gå til vårt interaktive kart og tips oss — og bt.nos lesere - om problemområdene: Trykk på knappen «vis oss hvor det er farlig», trykk på riktig sted og skriv hva som er problemet akkurat der.

Basert på svarene vi får, vil vi om tre uker vise stedene du og andre BT-lesere mener er de farligste.

Og - ikke minst - vi skal sammenligne dem med hvilke steder lokale og statlige myndigheter prioriterer.

**Les også:

Historien om en varslet ulykke**

Vi håper du også benytter sjansen til å se nærmere på ulykkesoversikten ditt eget nabolag og veiene du kjører. Det er du som kjenner ditt nærområde best.

Sjansen for at du ser noe vi ikke har sett, er stor. Det kan være alt fra en vei med mange utforkjøringer og ulykkesbelastede kryss til en opphopning av fotgjengerulykker. Da vil vi gjerne at du tipser oss.