Da Løv-Ham presset på for alvor i annen omgang mot Hødd, og ifølge trener Trond Amundsen vant sjansestatistikken 12-1, var det Samir Saric som flere ganger misbrukte sjansene.

Saric — som nå bytter Løv-Ham ut med Sandefjord - synes det var utrolig bittert å ikke forlate Bergen som matchvinner.

— Jeg har aldri hatt mer lyst til å score. Jeg hadde så lyst til å avslutte karrieren i Løv-Ham med et mål, sier Saric. Ved tre-fire anledninger i sluttminuttene bommet Saric når det hadde vært enklere å score.

— Akkurat nå kan jeg ikke tro at jeg ikke scoret. Vi hadde fortjent å vinne denne kampen med alle de sjansene vi hadde. Men slik er fotballen, man må score, sier Saric.

Debuterer mot Løv-Ham

Løv-Hams toppscorer de siste to sesongene kommer til å debutere for Sandefjord mot nettopp Løv-Ham når lagene møtes i hvalfangerbyen neste helg - dersom han får spille.

— Det blir i så fall veldig spesielt. Dersom det skjer, må jeg bare være profesjonell. Dette er jobben min og nå er det Sandefjord som skal betale lønnen min, sier Saric.

Spissen sier han har utviklet seg voldsomt i Løv-Ham siden han kom fra bosnisk fotball nesten gratis før 2007-sesongen.

— Jeg er både trist og glad nå. Jeg forlater en klubb med mange venner, en klubb jeg føler meg hjemme i, men jeg kommer forhåpentligvis til et bedre sted der jeg får spille eliteserie neste år. Det som er sikkert er at jeg er en mye bedre spiller nå enn da jeg kom. Jeg har lært mye, og er veldig takknemlig, sier Saric. Den analysen deler Amundsen.

— Forskjellen på Samir før og nå er som natt og dag. Han har utviklet seg voldsomt, sier treneren. Om Løv-Ham blir nevneverdig svekket av å selge Saric, er han ikke sikker på.

— I tiden jeg har vært her har 15-20 spillere kommet og gått. Vi har Sindre (Marøy), Arve (Walde) og Ørjan (Låstad) som må erstatte ham, sier Amundsen.

Venter på Newcastle

Løv-Ham var klart best mot Hødd i går, og det var fortjent da Aleksander Solli utliknet Anders Vaagens 0-1-scoring ti minutter før pause. Den unge midtstopperen storspiller i Løv-Hams midtforsvar i Knut Waldes skadefravær, og var nylig på et treningsopphold i Newcastle der han viste seg frem på reservelagstrening.

— Det at jeg får spille hjelper meg voldsomt. Jeg føler jeg blir bedre og bedre, sier Solli som kom fra Vadmyra før sesongen. Denne uken får han beskjed om Newcastle vil se mer av ham.

— Jeg tar det veldig med ro med tanke på Newcastle. Jeg får tenke mer på det dersom det skulle bli slik at de vil ha meg, sier Solli.

Trener Amundsen, som var veldig fornøyd med det Løv-Ham presterte etter pause i går, til tross for at seiersmålet aldri kom, skryter over det unge talentet.

— Solli har klart seg veldig bra. Alderen tatt i betraktning er han også veldig stabil, sier Amundsen.

Bergens Tidende