DAG IDAR TRYGGESTAD

— Det er ikke tips av en slik karakter at vi tar opp igjen arbeidet nå i helgen. Men fra mandag av skal det jobbes for fullt, sier lensmann i Os, Rasmus Dalen.

Fredag ble det kjent at forsvinningsgåten til den 32 år gamle kvinnen nå skal etterforskes som en mulig drapssak. Det fikk naturlig nok stor oppmerksomhet i Bergens Tidende og andre medier i går.

— Dersom noen vet noe, ber vi om at de tar kontakt med politiet. Den lille detaljen de sitter på kan være brikken vi mangler, sier Dalen.

Hos familien til Trine er det nå tent nytt håp om at saken skal bli løst. De har i tre og en halv måned presset på for at politiet skal etterforske saken som en kriminalsak.

— Vi er veldig lettet over at det nå skjer. Responsen har vært stor fra venner og kjente etter at de leste vår historie i avisene i går, forteller Janicke Frantzen. Hun og resten av Trines familie går nå noen spennende dager og uker i møte.

— Nå tror vi virkelig på en løsning. Det må vi bare gjøre, sier hun.

Vet du noe om Trine Frantzens forsvinning, eller har opplysninger som kan oppklare saken, ber politiet om at du ringer 55 30 39 00.

Har du tips til Bergens Tidende ring tipstelefon 02211 eller e-post: tips@bt.no.