Vegard Lysvoll, notorisk målscorer i TUIL og mangeårig veteran i klubben, har vært skadeutsatt siden TUIL startet opp etter ferien. Skaden pådro han seg i en treningskamp, og søndag var han ikke i troppen da Dalingan slo Follo 3–0. Mot Grorud forrige søndag så han kampen fra tribunen.

– Det er ekstremt bittert, det var ikke sånn jeg så for meg høstsesongen skulle starte, sier TUIL-spiss Vegard Lysvoll.

Tok ikke sjansen

Lysvoll prøvde å bli klar før søndagens oppgjør mot Follo, men tok ikke sjansen.

– Det var litt for tidlig den kampen. Jeg kjente at det klødde i foten, og da gror skaden enda. Jeg ønsket ikke å rive opp den skaden, og skal jeg spille så må det kjennes 100 prosent bra ut, sier Lysvoll.

SKADE: Anders Karlsen har slitt med lysken siste uka, og var heller ikke en del av troppen mot Follo. Her fra debuten mot Grorud på TUIL Arena i forrige søndag.
Tom Benjaminsen

For tre uker siden pådro han seg det som har gått fra en enkel leggskade til å utvikle seg til å være en strekk.

– Da er det bedre å stå over kampene og ikke risikere noe, men jeg håper å være klar til helga, sier Lysvoll. Til helga gjester Tom Nordlie og Skeid TUIL Arena.

”Mo” i form

Men selv en skadefri Lysvoll møter tøff konkurranse i TUIL om dagen. Mohammed ”Mo” Ahamed noterte seg for to scoringer mot Follo på søndag, og forrige uke reddet han ett poeng hjemme mot Grorud på overtid.

– Han leverer som om han er 18 år fremdeles, og Mo er en kjempefin fyr og en viktig spiller for oss. Jeg håper jeg får muligheten til at jeg, Håvard (Lysvoll) og han kan spille sammen snart. Jeg tror ikke han planlegger å gi seg med det første, og det har for så vidt ikke jeg tenkt til heller, sier Lysvoll med et smil.

Sliter med lysken

Anders Karlsen, midtbanespiller hentet fra Glimt denne sommeren og kommende jusstudent i Tromsø, har slitt med lysken og sto over kampen mot Follo. Den skaden pådro han seg på mandagens økt.

– Jeg satser på å være tilbake i trening denne uka, men det var greit å ta noen dager med ro, sier Karlsen, som ikke har vært spesielt skadeplaget i sin karriere.

– Det har aldri vært snakk om å være ute ett år med skade.  Det har egentlig bare vært småskader, og det tror jeg dette også er, sier midtbanespilleren, som debuterte mot Grorud og var tredje sist på ballen på 3-3-scoringen. Han syntes lagkameratene spilte en flott kamp mot Follo.

– Det var en god bortekamp av oss, sier Karlsen.