— Det er kanskje litt betenkelig at vi flytter ut av vår egen hjemmearena. Men fordi vi håper på flere publikummere enn det er plass til i Framohallen, tar vi det grepet nå.

Fyllingen-leder Knut Waage er optimist før Cupvinnercupens 3. rundeoppgjør på hjemmebane, og tror på minimum 2000 tilskuere i Haukelandshallen lørdag kveld 15. november.

— Helst vil vi fylle hallen. Dette er en helt spesiell begivenhet for håndballfolket, mener styrelederen hos de gule og blå. Waage allierer seg i disse dager med håndballens Region Vest.

— Vi ønsker å tilby lagsbilletter til alle klubbene i regionen. Da trekker vi forhåpentlig flere folk, og de som takker ja får billigere entré.

Fyllingen Håndball vil også gå i dialog med TV 2, i håp om at Nøstet-kanalen vil sende storkampen på direkten.

Men før den tid skal Anders Fältnäs' mannskap ut i to seriekamper, borte mot Elverum i dag og hjemme mot jumboen Nærbø 5. november. Sist sesong tapte Fyllingen 31-33 i Elverumshallen, hedmarkingene virker sterke denne sesongen òg. For med Christian Berge som playmaker har østlendingene klart å erstatte Steffen Stegaviks overgang til Drammen HK - Elverum står med fire seirer og én uavgjort på fem kamper.

— Vi gleder oss veldig. Elverum trekker fulle hus, det blir en perfekt ramme rundt kampen. For oss blir det viktig å holde tempoet oppe, for våre motstandere har ikke noen bredere tropp enn det vi har. Klarer vi å spille hurtig håndball, er mye gjort, tror sportslig leder Rune Søvdsnes.

Alexander Benevolis overtråkk mot Haugaland holder 18-åringen ute i minst to uker. Jarle Rykkje og Johan Johnsson er på bedringens vei, og ventes trolig spilleklare til Nærbø-kampen 5. november.