Min lille historie starter med at jeg fikk vite i vår at jeg fikk en av mine drømmer og ønsker oppfylt. Det å komme inn på Åsane Folkehøgskole . Det var nesten til å ikke tro at jeg hadde fått en plass på skolen, og det aller beste at jeg skulle begynne på skrivelinjen. Jeg hadde brukt litt tid på å se på folkehøgskole katalogen og hjemmesidene til de forskjellige skolene, og fant ut at Åsane var det riktige stedet for meg. Jeg ba og krysset fingrene, og sendte i vei søknaden.

I juli var begynnelsen på noe som skulle utvikle seg til noe større, som jeg hadde vanskelig for å tro skulle skje. Spesielt etter at jeg ikke hadde tenkt så mye på den saken gjennom sommerferien og inn mot høsten.

Jeg leste i et diabetesblad og fant en kupong med informasjon fra Bayer HealthCare og Ascensia Club. Jeg som blant annet har diabetes fylte ut kupongen med navn og adresse, for å bli medlem i Ascensia og få tilsendt mer informasjon om diabetes. Noen dager senere fikk jeg Ascensia Club magasinet i posten, og der fant jeg informasjonen om at det finnes noe som heter Ascensia Dream Fund.

En mulighet for å få hjelp til å realisere min drøm, ved å skrive en søknad hvor jeg beskriver nettopp min drøm.

Så jeg satt meg ned en varm sommerkveld, og beskrev min drøm så godt jeg kunne og krysset fingrene på at jeg ville være en av de fire finalistene som skulle kjempe om pengene som kunne realisere min drøm. Og drømmen er å få økonomisk hjelp, slik at jeg kan få reist med skrivekunstklassen min på studietur til Irland. En opplevelsesrik, kulturrik 2 ukers tur til landet som har så mye.

Så nå sitter jeg her på skolen, 20 km fra Bergen sentrum i Hylkje, på Åsane Folkehøgskole. Vel vitende at jeg har kommet et steg nærmere min drøm ved å bli valgt ut som en av de fire finalistene. Men jeg kan ikke juble helt ennå, fordi det er kun den som får flest stemmer som vinner og får drømmen realisert.

Det er stemmegivning på internett http://www.bayerdiabetes.no/no/Dream-Fund/Aktuelle-finalister/Stem-pa-din-favoritt.aspx frem til 15. november i år.

Sist jeg sjekket var jeg på andre plass, og det er dessverre ikke godt nok, siden det er bare vinneren som får realisert drømmen sin. Og på grunn av økonomien så står min drøm å få reise til Irland med klassen min i fare. Så jeg ber og håper på inderlig at nettopp du kan hjelpe meg, ved å stemme på min søknad, ved å gå inn på internett siden som er nevnt. Kan jeg få lov til å be om noen minutter fra deg?

Kan du hjelpe min drøm?

Jeg vil også gjerne få takke alle ved Åsane Folkehøgskole for all støtten jeg har fått. Dere har allerede gjort livet mitt bedre, og jeg er glad i dere alle sammen.

Jeg vil også få takke ansatte på Medisinsk avdeling Nord, Medisinsk Poliklinikk og Medisinsk Intensiv ved Haukeland Sykehus og Diabetessenteret i Bergen.

Takk for all informasjon, hjelp og at dere tok vare på meg når jeg var hos dere.

Og takk til alle som har stemt, og hjulpet meg til å komme et skritt nærmere min drøm.

Jarek

Se også saken på Åsane folkehøgskole sine sider

Åsane folkehøgskole