— Vi arbeider med saken, men har ikke pågrepet noen for voldtekten som ble anmeldt, sa Rigmor Isehaug, leder for seksjon ved vold og sedelighet ved Hordaland politidistrikt, til BT mandag morgen.

Senere på dagen uttalte hun dette till Bergensavisen:

— Vi vet at fornærmede var og handlet i 7-Eleven ved Torget klokken 0233. Hun var alene, viser videoovervåkningen. Deretter har et vitne fortalt at hun hørte skrik i området ved rådhuset klokken 03.10.

BA skriver at kvinnen som hørte skriket forklarte seg i avhør søndag. Hun har fortalt at hun så en mann som kom fra Kaigaten og som gikk i retningen mot der skriket kom fra, ifølge Isehaug.

Politiet mener mannen kan være et viktig vitne og ber om at han melder seg.

SJEKKER: Kameraet på Sparebanken Vest-bygget i Kaigaten er et av flere som undersøkes av politiet.

Ulik lagringstidIsehaug forteller at politiet har gått gjennom flere videoer, uten at det har gitt pekepinn på hvem mannen kan være.

— Vi arbeider med å innhente flere videoer fra overvåkingskamera i området. Det er ulik lagringstid på kameraene og derfor viktig å innhente bildemateriale før det slettes, sier Isehaug.

Hun betegner arbeidet som tidskrevende.

Ber om tips

— Det er mye materiale som skal gjennomgås. Vi fortsetter arbeidet, og saken har høy prioritet, sier Isehaug.

Hun ber om at folk som har vært i området Torgallmenningen-Kaigaten-Rådhuset fra klokken 02.30 til 03.15 natt til fredag melder seg for politiet.

— Vi er svært interessert i tips. Selv om de ikke har vært direkte vitner til selve overgrepet, kan de ha verdifull informasjon, sier Isehaug.