Sluttscoren ble 496-470 i favør "tthoto". Men det var på ingen måte en lettvindt seier. Hele tre timer varte finalekampen, som ble sendt live her på bt.no.

Dramatisk

Motstanderen i finalen var Bernt "deepbernt" Omland fra Landås. "deepbernt" gikk hardt ut med en såkaldt bingo" på første trekk. Det vil si at han fikk ut alle brikkene, og mottok 40 bonuspoeng.

"Deepbernt" fikk dermed en nydelig start og beholdt ledelsen til halvspilt kamp. Men som Wordfeud-ekspert Ruth Larsen i bt.no-studio påpekte, er ingenting avgjort før langt ut i en Wordfeud-kamp.

deepbernt 470 - tthoto 496

Og "tthoto" Holgersen fightet seg inn igjen. Midtveis kom han sterkt tilbake og tok føringen for første gang. Nådestøtet kom da det gjensto kun få brikker."deepbernt" visste at motstanderen satt igjen med bokstaven W, som aldri er gunstig så sent i spillet, men da Holgersen fikk ut ordet "WHIG" til 22 poeng, var finalen avgjort.

Gratulerer

Bt.no gratulerer Holgersen med seieren, og vil benytte anledningen til å takke alle de 1200 deltakerne som var med i 1. runde, samt de 2440 seerne som fulgte finalekampen live.

Tor "tthoto" Holgersen er fornøyd med å kunne kalle seg vestlandsmester i mobilspillet Wordfeud.