1200 er blitt til 8.

7 menn, 1 kvinne.

3 født på 80-tallet, 4 på 70-tallet og 1 på 60-tallet.

Halvparten fightere som elsker trangt spill og korte ord, halvparten elegante teknikere som foretrekker breddespill og lange ord.

Ragnar "ragnartm" Tesdal Mjelde

Ragnar Tesdal Mjelde Wordfeud-nick: ragnartm

Født: 1977

Spillestil: Prøver å gjøre det kjipt og vanskelig for motstanderen. Unngår bevisst å legge slik at motstanderen kan nå doblingsfelt ved å legge ender på ordene sine. — Mot slutten av spillet teller jeg S-ene, kan Tesdal Mjelde avsløre. - Sitter motstander med en S er det alltid vanskelig for ham å avslutte.

Formkurve: Litt usikker. - Jeg må innrømme at jeg begynner å bli litt lei av Wordfeud, og må jobbe for å holde motivasjonen oppe, sier Tesdal Mjelde.

Forberedelser: Ble nylig knust av tidligere kollega, og utenom sluttspillet utelukkende enklere motstand (les: barn) for å få opp selvtilliten.

Wordfeuds svar på: Kjetil André Aamodt i juniform, kompenserer for manglende finesse med kraft og styrke, men sliter litt med motivasjonen.

Hallgeir "[munde]" Molde

Hallgeir Molde Wordfeud-nick: [munde]

Født: 1985

Spillestil: Fokus på optimal C-, Y-, W— og Æ-utnyttelse. Ruger på dem til kremspoten dukker opp. - Da skal det minimum gi seksgangen, sier Molde.

Formkurve: Ungt, lovende stjerneskudd. - Formen er konstant på topp, sier Molde.

Forberedelser: Sluttspillets ubestridte playboy. Kombinerer kvartfinalespill med snøscooterkjøring og bryllupsfering på Svalbard.

Wordfeuds svar på: George Best, fester hardt og spiller hardt.

Eli "evalor" Valør

Eli Valør Wordfeud-nick: evalor

Født: 1974

Spillestil: Glad i teknisk og elegant småspill, mindre opptatt av å legge lange, spektakulære ord. "Work hard, play hard"-type som kombinerer kvartfinalespill med 40-årsfeiring for en venninne.

Formkurve: Jevnt høy. Flyter på stor rutine. — Jeg var en rutinert Scrabble-spiller før Wordfeud kom, sier Valør. - Det er noen år siden, men det er som med sykling: du glemmer det aldri.

Forberedelser: Eksil-vestlendingen bor til daglig i Trondheim, men lader opp til sluttspillet i vestlandsmesterskapet med en bergenstur. Skal i 40-årsdag lørdag kveld.

Wordfeuds svar på: Brasil, spiller lekent kortord-spill over hele banen. Misliker trange og tette italienske forsvar.

Odd Harald "Furuflaten" Opdal

Odd Harald Opdal Wordfeud-nick: Furuflaten

Født: 1984

Strategi: Satser alt på å en tidlig bingo (det vil si å legge ut alle brikkene i samme omgang og motta 40 bonuspoeng), for på den måten å åpne opp brettet.

Formkurve: Grei, men har tapt flere kamper i oppkjøringen til sluttspillet. — Men jeg er best under press og tenning kommer av seg selv i viktige kamper, sier Opdal.

Forberedelser: Hviler seg i form på besøk hos mormor (92) uten internettilgang. - Det skaper litt problemer i kvartfinalehelgen, men jeg tar inn på hotell på kveldstids og logger meg på med Ipad-en jeg har lånt i anledning VM-sluttspillet, forteller han.

Wordfeuds svar på: Ulf Lundell, trives best i "öppna landskap".

Tor "tthoto" Holgersen

Tor Holgersen Wordfeud-nick: tthoto

Født: 1967

Spillestil: Foretrekker å spille lange ord, snarere enn å klumpe spillet sammen på nedre banehalvdel. Gir aldri opp og forsøker å stokke om på bokstavene til han finner god spill.

Formkurve: Typisk turneringsspiller. Har vokst gjennom mesterskapet. — Jeg meldte meg på ved en tilfeldighet i siste liten. Så vant jeg runde etter runde, og da begynte jeg å ta det seriøst og pugge ord med C og W, sier Holgersen.

Forberedelser: Har hatt 5-6 kamper gående den siste tiden. - Det går vel etpar timer til dagen i disse VM-tider, forteller Holgersen.

Wordfeuds svar på: Drillo, grublende professortype. Vrir og vender på bokstavkombinasjoner til han finner gode spill.

Rickard "ekcir#1" Willemoës

Rickard Willemoës Wordfeud-nick: ekcir#1

Født: 1986

Spillestil: Begynner dårlig og venter på at motstanderen skal senke guarden, før han kommer grusomt tilbake mot slutten. — Det er vel ikke en strategi, men det har skjedd i hver eneste kamp hittil i mesterskapet, sier Willemoës.

Formkurve: Alltid på topp. Har en kjæreste som er ernæringsfysiolog og som sørger for riktig kosthold under mesterskapet. - Det går stort sett i koffein og sjokolade, sier Willemoës.

Forberedelser: Sparrer med kullkameratene på medisinstudiet på Haukeland.

Wordfeuds svar på: Tiger Woods, holder hodet kaldt i pressede situasjoner. Men understreker at han har lite til felles med Woods når det kommer til det utenomsportslige.

Eivind "Girb" Sommersten

Eivind Sommersten Wordfeud-nick: Girb

Født: 1975

Spillestil: En allrounder, god både offensivt og defensivt. — Jeg kan både spille med lange ord på åpent brett, og defensivt småspill med korte ord i flere dimensjoner, sier Sommersten.

Formkurve: Stigende.

Forberedelser: - Jeg holder gående en 5-6 kamper uansett for å holde meg varm, men de andre kampene lider nok litt under mesterskapet, forteller han. Satser på hyppige kalddusjer og avrivninger for å få opp blodsirkulasjonen under de avgjørende matchene.

Wordfeuds svar på: Rodolph Austin, en hissig terrier med stor rekkevidde.

Bernt "deepbernt" Omland

Bernt Omland Wordfeud-nick: deepbernt

Født: 1976

Spillestil: Har en "tight" og gjerrig spillestil. God på små flater hvor han kan takle og blokkere.

Formkurve: Jevnt god.

Forberedelser: Høydetrening. Er foreldrerepresentant på barneskoleklassetur til Mjølfjell i helgen.

Wordfeuds svar på: Rune Bratseth, bunnsolid i forsvar.