BT-medarbeider Vegar Valde venter fortsatt på harddisken han bestilte på nettet fra Applestore. Men tilsendte pakker har det ikke manglet på siden harddisken ble bestilt.

n Forrige fredag fikk Valde en pakke full av sko. Pakken var merket til Déjà vu, en skobutikk i Trondheim.

n Over helgen, etter at Posten hadde hentet den første feilsendingen, fikk han en lapp på døren om en ny pakke som var ankommet. Og hva skjulte seg i denne? Jo, en liten eske innpakket i poser, dekket av tørris.

Pakket i tørris

På lokket sto Valdes navn og adresse — sammen med Nordlandssykehuset HF i Bodø.

— Jeg har aldri opplevd liknende. Jeg skjønner godt at mottakeren ble forskrekket, sier en overrasket Ragnhild Jahnsen. Hun er bioingeniør ved avdeling for medisinsk biokjemi på sykehuset.

— Pakken inneholder reagensrør som skulle til analyse hos oss. Jeg kan forsikre at den ikke inneholder noen farlige stoffer eller kroppsdeler eller noe slikt. De tingene går med spesialtransport.

- Feile lapper

Det er TNT Norge AS på Kjeller som sammen med Posten har levert sendingene. Da Vegar Valde kontaktet TNT for å etterlyse harddisken, fikk han beskjed om at det var Posten som hadde rotet.

— De fortalte at det var klistret feile lapper på sendingene, forteller han.

Hos TNT Norge er det bare topplederen som skal uttale seg til pressen. Han er imidlertid på ferie, og var i går ikke tilgjengelig for kommentar.