Vi har gledet oss til å spille mot våre venner fra Eidsvåg. VI fikk ikke fornøyelsen av å spille mot hverandre i Bø cup, hvor begge lag fikk en flott delt 3. plass.

Nå er det seriekamp mot de på hjemmebane. Hvordan takler disse lagene at de er gode venner? Vil de ta for mye hensyn til hverandre å ikke gå i taklinger?

Høyt press

Begge lag har lyst å vinne denne kampen. Det blir der ikke lagt skjul på. Begge lag har muligheten til å vinne, de er flinke og har styrke til dette.

Flaktveitjentene begynner kampen med høyt press. Det skaper en del sjanser og kommer litt overraskende på Eidsvåg. Mia klarer å få satt inn første målet. Vi leder 1-0! Da blir der mer kamp om ballen. Eidsvåg får flere løp mot Flaktveit-målet, men blir effektivt stoppet av det gode forsvaret.

Mål rett før pause

Spillet snur, og Flaktveit kommer igjen mot Eidsvåg sitt mål. Mia får satt sitt 2. mål for dagen. Vi leder 2-0. JUUBEL. Så flott med et mål rett før pause.

2. omgang er ikke mer enn få minutter gammel da Eidsvåg overlister Amalie i mål, og får score til 2-1. Dette setter litt ”fyr” i kampen, det blir ”tøffere” og ingen av lagene gir ballen fra seg med letthet!

Tøffe taklinger

Hvem var redd lagene ville være for snille med hverandre? Her vises taklinger som slår pusten ut av både Eidsvågspiller og Flaktveitspiller! Begge kommer heldigvis på bena igjen.

En del kropps kontakt fra begge lag, Therese felles innfor 16 meteren og får skadet kneet.

Målrikt

Flaktveit får straffe. Karoline tar straffen, setter denne i Eidsvåg målet. Vi leder 3-1!

Etter mer trøkk får Eidsvåg satt inn ennå et mål til 3-2. Eidsvåg trykker på de siste 10 minuttene, de har ikke tenkt å gi fra seg seieren!

De får ikke satt flere mål og kampen ender 3-2 til Flaktveit. En kamp hvor begge lag kjemper og kjemper spiller flott ball. Flaktveit trakk det lengste strå denne gang. Vi holder serieledelsen og Eidsvåg ligger på delt 2. plass.

Flaktveit takker Eidsvåg jentene for kampen med en markering av vi begge fikk en flott delt 3. plass på Bø cup.

FIK Småjenter 94/95