— Vi har hatt seks lag oppe på byfjellene i kveld. Nå begynner vi å finkjemme Sandviken. Vi kommer blant annet til å gå inn i tomme bygninger. Vi holder nok på noen timer til, sier Rudi Bakken til bt.no klokken 23.30 i kveld. Han har spilt i band sammen med Slåttli i seks år.

Det var ved 23.50-tiden mandag kveld Per Kristian Slåttli sist ble sett i området ved Gamle Bergen.

I kveld har rundt 100 personer lett etter ham i områdene rundt Munkebotn, Sandvikspilen og Rundemanen.

Alle fikk utdelt kart over søkeområdet, og fikk blant annet beskjed om å se inn i hytter.

— Det kommer til å gå bra. Det må det jo bare, sa Ole Kristian Einarsen til bt.no tidligere i kveld. Også han har spilt sammen med Slåttli i bandet Forza.

Han og Rudi koordinerer søket etter den savnede 24-åringen på Café Capello. De oppfordrer flest mulig til å melde seg til tjeneste.

— Det er viktig for ham også, at vi viser at vi bryr oss, sier letegjengen.

Politiet leter ikke i kveld

Mens vennene til Slåttli saumfarer Bergen langt ut i natten, avsluttet politiet søket tidlig torsdag kveld.

— Hundepatruljen var tidligere i kveld ved Elsero i Gamle Bergen. Søket der er nå avsluttet. Vi kommer ikke til å gjøre noe aktivt i denne saken før i morgen tidlig, med mindre vi får inn noen konkrete tips som må sjekkes, sa operasjonsleder Terje Hilland ved Hordaland politidistrikt til bt.no rundt kl 19 i går kveld.

Han føyet til at det er ingenting som tyder på at Slåttli har vært utsatt for noe kriminelt.

Ingen ledetråder

Ifølge Carl-Petter Leganger, etterforskningsleder ved politiets vold- og sedelighetsavsnitt i Bergen, hadde Slåttli hverken mobiltelefon eller minibankkort på seg da han forsvant. Det har ikke vært bevegelser på kontoen hans.

Politiet oppfordrer alle som vet noe om å ringe tlf. 55 55 63 00.

Slåtti hadde på seg svart dongeribukse og Marius-genser da han forsvant, får bt.no opplyst fra familien.

— Vi setter pris på alle som engasjerer seg og håper Per Kristian blir funnet i god behold, men vi er jo bekymret for ham, sier Slåttlis far.

Anerkjent musiker

Per Kristian Slåttli spiller fiolin i bandet Young Dreams i Bergen. Tidligere har han også spilt i det nedlagte bandet Forza, som opprinnelig ble startet som en perkusjonsgruppe, men som senere ble utvidet til å bli et band.

Begge gruppene er godt kjente i Bergen og omegn, og Young Dreams ble av BT pekt ut som en av de lokale gruppene å se opp for i 2012.

LETER: Hans Fredrik Hovde, Troy Hellstrøm, Håkon Heggernes Lerring og Kristoffer Eikehaug. - Vi ønsker å hjelpe, sier de.
PÅL ENGESÆTER
SAVNET: Det er hengt opp savnet-plakater etter Per Kristian Slåttli i Bergen.
RUNE STØLÅS