Fikk du storfisken i øsende regnvær? Fant du kjæresten i full storm? Vi ber leserne om å sende sine beste værhistorier til bt.no i dag. Vi deler ut 100 sydvester til deltakerne!

Skriv inn historien din her.

Hva slags vær er du?

Er du solstråle eller tordensky? Eller kanskje sterk kuling? Ta vår unike test, og finn ut hvilken av seks værtyper som best beskriver din personlighet.

Spør psykologen!

Sliter du med humøret i vintermørke og elendig vær? Psykolog Judith Perry er ekspert på slike problemer, og stiller til nettmøte på bt.no fra klokken 13 til 14. Send inn dine spørsmål!

Været i hele verden

Sjekk værmeldinger for 50.000 steder i Norge og 8000 steder i utlandet! Tjenestene på www.bt.no/vaer leveres av Storm Weather Center.

Tipp januarregnet!

I Bergen regner det mye, men hvor mye kommer det til å regne i januar? Bli med i tippekonkurransen! Vinnerne får et Bergenstermometer.

Er du værgal?

Er du mer enn normalt opptatt av været? Prøv denne testen fra vårt rikholdige arkiv, og finn ut hvor værgal du egentlig er.

Se vestlandsværet

Se hvordan været er akkurat nå forskjellige steder i distriktet! Vi har satt ut webkameraer på 15 strategisk plasserte steder.

Sjekk føret og veimeldinger

På adressen www.bt.no/trafikk finner du de siste veimeldingene fra Statens vegvesen, og dessuten ferske webkamerabilder fra ti veier på Vestlandet.

PREMIE: Lyst på en sydvest? Vi deler ut sydvester til 100 av de som bidrar med en værhistorie.