Bildene tatt av overvåkingskameraer på det sentrale Østlandet kom i dag til politihuset i Bergen. De kommer etter ett av flere tips om at Genet Paulos Tedla var observert der.

— Vi har gått gjennom bildene, og vi har ikke funnet henne på dem, sier Jens Ekmann, politiførstebetjent ved vold- og sedelighetsseksjonen ved Bergen sentrum politistasjon.

Tedla (22) har vært meldt savnet siden 20. desember.

Til tross for den mystiske forsvinningen, har politiet tidligere sagt at de ikke regner med at noe kriminelt har skjedd.

— Det har ikke skjedd noe som har endret status i saken, sier Ekmann.

Klær borte

Ifølge ektemannen (29), så han Genet om morgenen 19. desember. Så gikk han på skolen. Da han kom hjem, har han forklart, var konen og en del av klærne hennes borte. Dagen etter meldte han henne savnet.

Bt.no har forsøkt å komme i kontakt med ektemannen, uten å lykkes.

Ifølge Ekmann, har politiet til nå ikke vært i kontakt med Tedlas familie i Eritrea. Hun har trolig ikke slektninger i Norge eller Europa.

Politiet har vært i kontakt med to venner av Genet i Norge, også det uten resultat.

Interpol

Som ba.no meldte tidligere i dag, er Tedla nå etterlyst internasjonalt gjennom en savnetmelding til Interpol.

— All den tid vi går ut med internasjonal savnetmelding, vil hun bli flagget ved ankomst til sted der man må legitimere seg, sier Ekmann.

Den 22 år gamle kvinnen kom til Norge i september i år, som familiegjenforening med sin syv år eldre ektemann. Hun skal ha en beskjeden omgangskrets.

Hun har heller ikke bankkort eller mobil, ifølge politiet, noe som har gjort at det er minimalt med elektroniske spor i saken.

SAVNET: 22 år gamle Genet Paulos Tedla har vært meldt savnet siden 20. desember. Kvinnen fra Eritrea kom til Norge for fire måneder siden, og snakker ikke norsk.