Jentene fra Champions kickboxingklubb driver vanligvis med kickboksing, men prøvde seg for første gang med boksing under junior-NM i helgen.

Det ble bokset 11 finaler under årets juniormesterskap i Trondheim. Det ble masse gode og ikke minst spennende kamper på finaledagen, noe som gjorde sitt til at publikum måtte se en del jevne kamper på dette stevnet.

Imponerte

Den som imponerte mest i jenteklassen ble belønnet med Forbundspokalen for beste bokser. Det ble Cathrine Heggøy Fonnes. Hun tok også gull i 75 kg klassen med en poengsum 29-25 over Anette Moen fra Molde. Cathrine måtte i tillegg gå opp i klasse for å få kamp.

Fam Elgan tok også tok gull i 66 kg klassen ved å knuse hjemmefavoritten Ingvild Vatn 27-9.

Kjempestolt

Trener Thomas Kristiansen gratulerer de nybakte NM-vinnerne fra Fyllingen og sier at han er kjempestolt av det jentene har klart å oppnå i sitt første boksestevne.

Det ligger mye hard trening bak dette og nå ser de at det er verdt alt slitet. Håpet er også at dette gjør at de og de andre utøverne i klubben blir mer sultne på gull til neste helg. Da er det norgescup i kickboksing i Trondheim. Der stiller Champions kickboxingklubb med åtte utøvere fra Fyllingsdalen og satser på å gjøre rent bord, selvfølgelig.

Les med om Champions Kickboxingklubb her

Cathrine Heggøy Fonnes imponerte mest i jenteklassen. Hun ble belønnet med Forbundspokalen for beste bokser.
Fam Elgan tok gull i 66kg klassen ved å knuse hjemmefavoritten Ingvild Vatn 27-9.