Tre spillere prikket inn syv rette i Lotto på Lucia-dagen, og alle kan se fram til en julefeiring med 3.849.825 kroner ekstra på kontoen.

En familiefar på 49 år fra Bergen trodde at pressevakt Atle Onsrud Jensen i Norsk Topping spøkte da han ringte.

— Han ble overrumplet og hadde problemer med å tro at det stemte. Han sa at det måtte være tull, sier Onsrud Jensen.

«Du så stiligt»

Heller ikke de to andre nybakte millionærene, som kommer fra henholdsvis Stavanger og Nannestad, visste at de hadde vunnet før de fikk en telefon fra Hamar.

— Nei, dette hadde jegknapt tenkt kunne hende, men du så stiligt, svarte en 29 år gammel kvinne fra Stavanger i andre enden av røret.

— Dette er en typisk reaksjon når du ikke har sjekket kupongen og ikke har tenkt på det heller. Mannen fra Bergen sa at han regnet med at Norsk Tipping tok kontakt hvis han vant, men at det ikke er sånn du tror skal skje, sier han.

Vurderer hjelp

Bergenseren hadde levert en femukerskupong på internett midten av november, og på det nest siste forsøket slo spillet til.

Vinneren har ifølge Norsk Tipping ingen umiddelbare planer om hvordan han skal bruke pengene, og han vurderer nå et tilbud om økonomisk oppfølging.

— Han ble veldig glad. Vi hadde en relativt kort samtale. Jeg skal ringe ham igjen på søndag, sier pressevakt Atle Onsrud Jensen.

Tips om saken? Send MMS/SMS til 2211, eller skriv e-post