Nå er den 40 år gamle sjåføren dømt til to år og åtte måneders fengsel.

Den 22 år gamle kvinnen hadde vært ute i Bergen sentrum med venninner i februar i fjor. Ved 03.30-tiden om natten da hun skulle hjem, ble hun stoppet av en pirattaxisjåfør i Christian Michelsens gate.

Parkeringsplass i Loddefjord

De avtalte at han skulle kjøre henne til Danmarksplass, ifølge dommen fra Bergen tingrett.

I stedet gikk turen til en avsidesliggende parkeringsplass i Loddefjord.

Kvinnen har forklart at hun sovnet raskt i bilen fordi hun hadde drukket en del øl og var trøtt. Hun våknet i passasjersetet av at 40-åringen lå over henne og voldtok henne. Strømpebuksen var skåret opp og setet var skrudd ned i liggestilling. Kvinnen ble redd og trodde hun skulle dø.

Låst dør

Ifølge dommen forsøkte kvinnen å skubbe ham vekk, og mannen ga seg. Da kvinnen forsøkte å komme seg ut av bilen var døren var låst. Mobiltelefonen hennes var også borte fra vesken.

Hun ble så kjørt til Danmarksplass av 40-åringen, fikk igjen mobiltelefonen og forlot bilen. Straks hun var ute av bilen dro hun til voldtektsmottaket på Legevakten

Tiltalte har erkjent at han kjørte pirattaxi i sentrum denne natten. Men han benektet ethvert kjennskap til kvinnen. Han forklarte også at han hadde kjørt en annen mann den aktuelle natten. Denne mannen viste seg imidlertid å være bortreist denne helgen.

I tillegg til fengsel, må mannen betale 22-åringen oppreisning på 100.000 kroner og skadeerstatning på 51.598 kroner. Han fradømmes også retten til å kjøre bil for alltid.