Det var natt til lørdag den 8. januar Heidi Charlotte Skjerdal forsvant. Heidi Skjerdal bor på Voss.

— Da hun forsvant var hun på besøk hos kjenninger på Bulken. Dit tok hos drosje. Det er også den siste sikre observasjon vi har av Heidi Skjerdal, sier lensmann Ivar Hellene på Voss til bt.no.

Heidi ble meldt savnet til politiet den 12. januar.

— Dette har vært en prioritert sak for oss fra første dag. Vi har mellom annet søkt med hunder i Bulken-området, sier Hellene.

— Nå har det snart gått to uker uten at hun er kommet til rette. Vi har derfor trappet opp etterforskningen. Det er satt ned et felles etterforskningsteam i samarbeid med Bergen sentrum politistasjon og fellesenhetene i Hordaland politidistrikt, forklarer lensmannen.

Han forteller også at de i dag trapper opp søket. De vil mellom annet foreta grundigere søk i Bulken-området. Lørdag og søndag vil også mannskaper fra Voss Raude Kors og Hjelpekorps være med i søket.

-Mistenker dere at noe kriminelt kan ha skjedd?

— Nei, vi har ingen signal som tyder på at noe kriminelt skal ha skjedd. Likevel etterforsker vi saken bredt og utelukker ingenting, sier Hellene.

Heidi Skjerdal snakker bergensdialekt. Hun er tynn og har langt rødlig hår. Da hun forsvant var hun kledd i en lyseblå jakke og en Bula-bukse i fargene grønn, hvit, svart og grå.