Politiet utvider etterforskningen for å finne ut hva som kan ha skjedd med den savnede Eirik Tveiterås (25). Han har ikke gitt livstegn fra seg siden mandag.

— Vi har fortsatt ingen spor etter ham, men etterforsker fortsatt saken. Bilen hans ble funnet i helgen og vi er interessert i kontakt med folk som har sett den bli parkert ved Fridalen skole, sier politiførstebetjent Grunde Næss ved Bergen Sør politistasjon.

— Like langt

Eirik Tveiterås er 185 cm høy, har kraftig kroppsbygning og snakker vestlandsdialekt. Han er mest sannsynlig iført grå/sølvmelert allværssjakke, blå dongeribukser, svart t-skjorte og svarte kraftige joggesko.

Det har hele tiden vært både politiet og familiens håp at bilen skulle bli funnet, slik at de kunne snevre leteområdet. De siste vitneobservasjonene av Eirik Tveiterås er ved Bystasjonen ved 16-tiden mandag. Dersom den hvite Saab’en ble parkert i Fridalen før dette, vil den ikke være til hjelp i letingen etter Tveiterås.

— Da er vi like langt som før. Vi kommer til å gå grundigere inn i vitneforklaringer og gjøre en del avhør, i tillegg til å undersøke en del elektroniske spor, sier Næss.

— Let i kjellere

Eirik Tveiterås studerer i Oslo, men var hjemme i Bergen på ferie og bodde hos familien. De har hengt opp plakater og letet etter ham døgnet rundt hele uken. Om noen dager skulle hele storfamilien reise på ferie og feire ettårsdagen til Eiriks nevø.

— Vi håper at det kommer noe mer konkret ut av etterforskningen nå når politiet oppjusterer saken. Vi har ingenting, men vi leter fortsatt,. Både kjent og ukjente hjelper oss å lete, sier Johnny Tveiterås, far til den savnede.

Han ber folk lete i kjellere, uthus og på turstiene.

— Vi leter overalt og går nå ut fra sentrum både til fots og fra bil. Han kan ha tatt buss eller bybane bort fra Fridalen, så vi aner ikke hvor vi skal lete. Vi har det helt forferdelig og nå er vi helt tom, sier Johnny Tveiterås.

Tips? Ring politiet på 02800. Du kan også kontakte bt.no med SMS til 2211, eller e-post

Eirik.jpg
PRIVAT