• Bilen ligger på siden i veikanten, sier øyenvitne.

En minibuss har kjørt utfor veien på E39 ved den nye rundkjøringen på Os i nærheten av Arka karosseri i Industrivegen.

— Ifølge patruljen på stedet, ligger bilen flere meter nedenfor veien, sier Terje Hilland, operasjonsleder i Hordaland politidistrikt.

Ulykken skjedde på E39 like nord for Osøyro, i nærheten av avkjørselen til Ulvenvegen. Minibussen eies av et leasingselskap, og leies av Forsvaret.

Ved vannkanten

— Det er uvisst hvor mange som var i bilen, men det skal ikke være personskade, sier Hilland.

Kjell Arne Høgmo ble øyenvitne til utforkjøringen. Han sier det har samlet seg masse folk og flere ambulanser på ulykkesstedet.

— Bilen ligger på siden, helt ved vannkanten, sier han til bt.no.

— Det er omtrent tretti meter ned. Det er ganske bratt og langt nede. Det er vanskelig å se noe, men det er en stor bli, sier øyevitne Joakim Gil.

Politiet opplyser at minibussen ligger like ved et vann, og at det er fare for lekkasje fra den. Den lokale tauebilen er ikke utstyrt for å kunne hente opp minibussen.

— Redningstjeneste er rekvirert fra Bergen, sier Hilland.

Skulle hente soldater

Sjåføren skal ha vært alene i bilen da ulykken skjedde. Minibussen var på vei til Ulven leir for å hente folk, opplyser orlogskaptein Jon Fredrik Honningsvåg til bt.no.

Honningsvåg har ikke selv snakket med sjåføren, men etter det han forstår, skal det dreie seg om et hendelig uhell.

— Jeg kjører mye der oppe selv, og vet at det er glatt på veiene. Vi har avtalt med politiet at bilen berges og leveres, så blir det en sak for forsikringsselskapet, sier Honningsvåg.

Sjåføren skal ha kommet uskadet fra ulykken.