— Ulykken skjedde klokken 03.30 på E16 mellom Dale og Vaksdal. Personbilen ble funnet totalvraket i veikanten, uten personer i. Det var ikke andre biler involvert i ulykken. Politiet ble tipset om ulykken og tre ungdommer fra Bergen ble litt senere pågrepet av politiet spaserende langs veien. Ungdommene var fra Bergen. En gutt på 16 år og en gutt og en jente på 14 år. Etter en sjekk på Legevakten, ble de overlatt til Barnevernet, opplyser vaktsjef Rasmus Eikemo ved Hordaland Politidistrikt til bt.no på morgenkvisten.

Ungdommene fra Åsane skal i morgentimene onsdag ha blitt hentet av sine respektive foreldre. Bilen skal tilhøre den 14-år gamle jenten sine foreldre.

— Ulykken skjedde like før Stanghelle. Bilen var på vei mot Voss. Den må ha kjørt ut av veibanen, kommet borti en liten fjellblokk og gått rundt i smellet. Da vi fant den lå på taket, med snuten vendt mot kjøreretningen. Vi vet ikke hvem av ungdommene som førte bilen, men det sier seg selv at ingen av dem hadde førerkort, sier politibetjent Fred Inge Eilertsen ved Voss Lensmannskontor til bt.no.