Klokken 17.45 lørdag ettermiddag fikk politiet melding om bråk på en buss på Hardangerveien. Bussen skal ha vært rett ved Haukeland i Arna da hendelsen skjedde.

Meldingen gikk på at en bussjåfør hadde problem med tre ungdommer, og etter det bt.no erfarer skal det ha blitt opplyst at sjåføren hadde bitt en av ungdommene i basketaket.

Anmeldelse

Politiet bekrefter at en av ungdommene hadde en skade i hånden, og at vedkommende ble kjørt til legevakten. Men de ønsker ikke å kommentere hvorvidt det var bussjåføren som forårsaket skaden på den aktuelle personen.

— Vi avventer anmeldelse i denne saken, og da vil vi få et grundigere bilde av hva som skjedde. Begge parter kommer antageligvis til å anmelde saken, sier operasjonsleder i Hordaland politidistrikt Asbjørn Andersen.

Ut av tjeneste

Administrerende direktør Jostein Hatlebrekke i Tide Buss AS sier til bt.no at sjåføren har vært utsatt for en «guffen» opplevelse.

— Han har blitt tatt ut av tjeneste, etter eget ønske, forklarer han.

Tide-direktøren ønsker ikke å kommentere hva de mener skjedde på bussen, siden det skal etterforskes av politiet.

— Vi har fått én versjon av hendelsen, men siden det er en politietterforskning på gang så ønsker jeg ikke å kommentere den, forteller han.