TRUDE HETLE og ROY HILMAR SVENDSEN

Politiet tror lappen som ble funnet i hybelhuset Hamretunet er skrevet av avdøde Anne Slåtten (22).

Politiet fikk søndag overlevert lappen, der en person gir uttrykk for redsel.

Gitt av studiekamerat

Lappen ble gitt til politiet av studiekameraten som meldte fra om at Anne Slåtten var savnet. Han fant den inne på hybelen hennes samme dag som sykepleierstudenten ble funnet.

Lappen var årsaken til at politiet stengte hybelhuset i lang tid søndagen. På pressekonferansen i morges ga lensmann Kjell Fonn uttrykk for at politiet har som utgangspunkt at lappen er skrevet av den drepte sykepleiestudenten.

— Det er det vi regner med, sier Fonn til bt.no.

Politiet vil i dag sende lappen til en skriftekspert.

— Det er ingenting spesielt nytt siden pressekonferansen i går, sa politiadvokat Sissel Kleiven, da hun og lensmann Kjell Fonn møtte pressen i morges.

I går etterlyste politiet en lyshåret kvinne som ble sett i krysset Smestad/Angedalsvegen tidlig søndag morgen, og litt senere vcd sykehuset.

Denne kvinnen har nå meldt seg for politiet. Det samme har syklisten som ble observert på Angedalsvegen gjort. Politiet sa ingenting om hvilke opplysninger disse har kunnet komme med, eller hva som skjer videre med dem.

Kriminalteknikere vil undersøke Anne Slåttens hybel i dag. Den foreløpige obduksjonsrapporten er klar, men politiet vil ikke gå ut med hvilke funn som er gjort.

— Det er tatt en del prøver, som er sendt til videre undersøkelser. Vi regner med å få svar på dem i neste uke, sa lensmann Fonn.

Politiet har fått inn om lag 150 tips i drapssaken.

DREPT: Anne Slåtten (22).
POLITIET