Like ved innkjøringen til Lyderhornstunnelen spant en bil rundt og havnet i grøften. Ulykken skjedde klokken 18.58, og det er fremdeles uvisst hvor mange personer som var i bilen og om noen er skadet.

Fem minutter tidligere kolliderte to biler i Sandviken. En person ble skadet og fraktet vekk i ambulanse. Forholdene rundt ulykken er fremdeles uklare.

På taket

Tidligere på kvelden, klokken 18.04, fikk politiet i Hordaland melding om en personbil som lå på taket på Hammersland i Sund kommune på Sotra.

– En person ble sendt med ambulanse til Haukeland universitetssykehus. Mannen hadde kuttskader i den ene armen. Det skal også ha vært store skader på bilen, får bt.no opplyst ved operasjons-sentralen i Hordaland politidistrikt.

Fikk sleng på bil

Klokken 17.22 lørdag ettermiddag ble bilførerne av to personbiler skadet da en bil i Dag Hammarskjøldsvei i Fyllingsdalen kom over i motsatt kjørefelt. Årsaken skal ha vært at bilen fikk sleng på det glatte føret.

Begge førerne ble sendt til Legevakten med ambulanse.

I Bjørnsons gate ved Danmarksplass kolliderte to biler klokken 1853. Ifølge politiets operasjonssentral ble ingen skadet da en bil kjørte inn i siden på en annen.