For 30. gang inviterer Søfteland Turn og idrettslag til Ulvenmarsjen på lørdag og søndag. Ni tidligere deltakere har muligheten til å gå turen for 30. gang i helgen.

Ulvenmarsjen er en turmarsj for hele familien som går over 14 kilometer fra Os sentrum og rundt Ulven og Nore Neset og tilbake igjen til Os sentrum.

— I storhetstiden til marsjen hadde vi over 1000 deltakere, men de senere årene har det lagt på 600-700. I fjor var et av de dårligere årene med litt over 400 deltakere, sier Erling Andersen fra Søfteland TIL til RadiOs.no .

Underveis i Ulvenmarsjen er det som vanlig lagt inn kunnskapskonkurranse med premiereing og det blir også premie til beste skole og skoleklasse som blir med på marsjen.

— Jeg håper mange vil finne veien til Os ungdomsskule og melde seg på til den trettiende Ulvenmarsjen. Værmeldingene ser veldig bra ut, så det burde kunne bli veldig god deltagelse, sier Erling Andersen til RadiOs.no.

Ni deltakere har muligheten til å gå Ulvenmarsjen for trettiende gang og blant disse er Karl Sælen (80) og hans svigerdatter Nina Sælen.

I følge Os og Fusaposten legger både Karl og Nina Sælen ut på sin trettiende marsj i helgen.

Lørdag er det mulig å gå Ulvenmarsjen med start fra Os ungdomsskule mellom klokken 14 og 16 og