Ukens ukjente bilde uke 25

Åsane Historielag og Åsane bygdeboknemnd er i gang med en storstilt innsamling av bilder fra Åsane. Noen av bildene som blir innsamlet vil bli brukt i det lokalhistoriske verket som skal utgis. Det første bindet kommer allerede i høst! Det er noen bilder vi har for lite informasjon om, så her håper vi publikum kan hjelpe oss. Vi vil derfor ukentlig legge ut et bilde som vi ønsker opplysninger om.

Ukjent skolebilde

Dette er et skolebilde fra Mjølkeråen skole på Nordre Toppe. Bildet er sannsynligvis fra 1932, og vi vet at læreren het Furnes. Vi vet ikke navn på noen av elevene på bildet. Vi vil gjerne få lesernes hjelp til å lage en navneliste! Kjenner du igjen noen? (Oppgi i så fall hvilken rad og hvilket nummer vedkommende er i rekken).

Se bildet i kjempeformat .

Du kan også kontakte oss på e-post dersom du vet noe om bildet.

SKOLEBILDE MJØLKERÅEN: Dette er et skolebilde fra Mjølkeråen skole på Nordre Toppe. Bildet er sannsynligvis fra 1932, og vi vet at læreren het Furnes. Vi vet ikke navn på noen av elevene på bildet. Vi vil gjerne få lesernes hjelp til å lage en navneliste! Kjenner du igjen noen? (Oppgi i så fall hvilken rad og hvilket nummer vedkommende er i rekken).