Åsane Historielag og Åsane bygdeboknemnd er i gang med en storstilt innsamling av bilder fra Åsane. Noen av bildene som blir innsamlet vil bli brukt i det lokalhistoriske verket som skal utgis. Det første bindet kommer allerede i høst! Det er noen bilder vi har for lite informasjon om, så her håper vi publikum kan hjelpe oss. Vi vil derfor ukentlig legge ut et bilde som vi ønsker opplysninger om.

Dette flotte bildet ble lånt ut fra familien Mjåtveit til Helge Sunde og Torgeir Foss for mange år siden, men det mangler fremdeles en del vesentlige opplysninger om bildet. Bildet er fra Tertnes og skal være fra ca. 1907. Legg merke til at noen har instrumenter og andre ser ut til å holde sangtekster eller lignende .

Vi har en del opplysninger om hvem noen av personene på bildet skal være, men ønsker hjelp til å få navn på resten! Av de navnene vi har, er vi heller ikke helt sikre på om de er plassert rett.

Vi trenger hjelp – kan du hjelpe oss? Skriv en kommentar nedenfor eller du kan ta kontakt Marie Fossene-post dersom du vet noe om bildet.

Første rekke fra venstre:

Kristine Tertnes?, NN dame (dvs. ukjent), Besse Tertnes, Berta Tertnes, Borghild Mjåtveit (på fanget), fru Møller

Andre rekke fra venstre:

Ernst Tertnes, NN mann, NN dame, NN dame

Tredje rekke sittende fra venstre:

Bernt Tertnes, Arthur Hilland, NN dame sittende litt bak, NN dame.

Fjerde rekke stående fra venstre:

NN mann med fele, NN mann, NN dame, NN dame, Constanse Sivertsen, Kaya Sivertsen, Semine Vemundsdatter, Emma Møller, Martinus Tertnes

Intressert i lokalhistorie? Kontakt Åsane Historielag

VET DU NOE OM DETTE BILDET? Bildet er fra Tertnes og skal være fra ca. 1907. Legg merke til at noen har instrumenter og andre ser ut til å holde sangtekster eller lignende .
familien Mjåtveit