Dette bildet er tatt rundt 1930 og viser en hel del personer på søndagstur med buss. Vi vet at bussen(e) ble kalt Matrebilene etter firmaet Matre transport. Vi vet også navnet på noen av personene på bildet, men har klokketro på at noen av leserne kan hjelpe oss å identifisere de andre.

Ukens ukjente bilde 12

Åsane Historielag og Åsane bygdeboknemnd er i gang med en storstilt innsamling av bilder fra Åsane. Noen av bildene som blir innsamlet vil bli brukt i det lokalhistoriske verket som skal utgis. Det første bindet kommer allerede i høst! Det er noen bilder vi har for lite informasjon om, så her håper vi publikum kan hjelpe oss. Vi vil derfor ukentlig legge ut et bilde som vi ønsker opplysninger om.

Skriv en kommentar nedenfor eller du kan kontakte oss ved å sende e-post til Marianne Herfindal Johannessen, dersom du vet noe om bildet.

Intressert i lokalhistorie? Kontakt Åsane Historielag

Fra venstre: Malena Matre (gift med Theodor Matre), Kari Øystese (datter av Karl Melkeråen i Odda), NN, NN; Torstein Matre, NN, NN gutt, NN, NN (mann), Kari Matre, NN, NN barn, NN dame og NN dame.