Bildet er utlånt av Peder og Erik Sørgard. Dette bildet er tatt i 1902 og viser litt av Sørgardstunet i Mjølkeråen . For de som ikke er så godt kjent i Åsane, kan vi opplyse at det er det idylliske tunet med rødmalte bygninger som ligger ved Salhusvegen nede på flaten etter avkjørselen til Toppe. Vi vet navnet på noen av personene på bildet, men slett ikke alle! Drar du kjensel på noen?

Ukens ukjente bilde 11

Åsane Historielag og Åsane bygdeboknemnd er i gang med en storstilt innsamling av bilder fra Åsane. Noen av bildene som blir innsamlet vil bli brukt i det lokalhistoriske verket som skal utgis. Det første bindet kommer allerede i høst! Det er noen bilder vi har for lite informasjon om, så her håper vi publikum kan hjelpe oss. Vi vil derfor ukentlig legge ut et bilde som vi ønsker opplysninger om.

Skriv en kommentar nedenfor eller du kan kontakte oss ved å sende e-post til Marianne Herfindal Johannessen , dersom du vet noe om bildet.

Intressert i lokalhistorie? Kontakt Åsane Historielag

Øverst fra venstre: Erik Melkeråen, Brita Melkeråen (gift Haukedal), Anna Hordvik (døde i Melkeråen), NN, NN, NN, NN, Maria Melkeråen (bodde i Bergen), Ole Melkeråen (bror til Karl Melkeråen) og Karl MelkeråenNederst fra venstre: Ukjent bydame, NN, NN, NN, NN, NN, NN og NN