Fire mål, rødt kort, straffebom og selvmål. I en kamp som inneholdt det meste en fotballkamp kan by på, var Åsane det førende laget mot opprykkskandidat Randaberg.

Åsane tok ledelsen ved Karstein Raunehaug etter 22 minutter da spissen kom alene gjennom, og det var ikke ufortjent at lagene gikk til pause på stillingen 1-0. I annen omgang hevet gjestene fra Randaberg seg, og ni minutter ut i omgangen sto det 2-1 til rogalendingene etter to mål av Karim Buwar.

En keeperredning av Randabergs midtstopper Gustav Kjølberg førte til rødt kort og et straffespark som Endre Hansen misbrukte. Syv minutter senere utliknet Åsane da Muhammed Akar sendte ballen upresset i eget nett. Flere mål ble det ikke selv om Åsane hadde flere gode muligheter.

Åsane-trener Magnus Johansson var i utgangspunktet fornøyd med ett poeng mot et så godt lag som Randaberg, men var likevel skuffet ved kampslutt.

— Hadde vi spilt 11 mot 11 på slutten er det ikke sikkert vi hadde fått med oss poeng, men vi hadde sjanser nok til å avgjøre.

— Vi viste i dag at vi er et godt lag, og fortsetter vi slik, er det ingen grunn til å frykte nedrykk, sier svensken ønsker å fremheve hele laget etter kampen.

Randaberg-trener Kjell Inge Bråtveit på sin side oppsummerer hva han synes om byen etter fire turer til Bergen og omegn og totalt to poeng:

— En skikkelig drittplass.

Les også:

Ett viktig poeng