Alarmen gikk ved 02.30-tiden i natt. Tyver brøt opp skyvedørene, tok fart kjørte bilen gjennom inngangspartiet til næringsbygget.

Tobakk og andre verdifulle varer ble ikke rørt. Det eneste tyvene ser ut til å ha vært ute etter, var en spilleautomat i restauranten.

Tyvene har ikke vært inne i Rimi-butikken ved siden av spisestedet.

-Proffe folk

— De har kjørt inn og hentet spilleautomaten. Dette er proffe folk, tror Norunn Lysen.

Hun driver både Shell-stasjonen og Mormors kjøkken som ligger ved siden av hverandre i Hardangervegen på Lone.

— Det er fjerde innbrudd siden jul. Lørdag hadde vi innbrudd på bensinstasjonen. Da stjal de også en spilleautomat. Men de rører ikke noe annet, ikke en pakke røyk en gang, sier Lysen til bt.no.

Stjålet bil

Bilens støtfanger ble liggende igjen etter tyvene, med registreringsskilt.

Mens bt.no var på stedet, kom Rune Henriksen. Han eier bilen som ble brukt til innbruddet.

— Bilen min ble stjålet i natt. Den sto parkert utenfor Ådnamarka borettslag. Fem biler er stjålet derfra på bare noen måneder, sier Rune Henriksen.

Politiet var på stedet i natt. De vet foreløpig ikke om det er samme personer som står for de ulike automatinnbruddene.

— Vi har hatt flere automattyverier i området. De har enten tatt hele automaten, eller tømt den for penger på stedet, sier politiførstebetjent Rune Tveit ved Arna og Åsane politistasjon.

— Vi undersøkte stedet i natt og samler informasjon. Saken vil bli videre etterforsket, sier Tveit.

<b>HERJES AV AUTOMATTYVER:</b> Mormors kjøkken og Shellstasjonen i Hardangervegen på Lone har vært plaget av flere innbrudd i spilleautomater den siste tiden. FOTO: ANE BØRHAUG
<b>SJÅLET BIL:</b> Rune Henriksen oppdaget i morges at bilen hans var stjålet i løpet av natten. Den ble brukt til innbruddet på Lone i natt.
Ane Børhaug