Rundt midnatt natt til mandag klatret en eller flere tyver opp et stillas på Arken i Åsane. Derfra tok de seg inn gjennom en rute de knuste, inn til Arken Bingo sine lokaler.

Mistenkelige lyder

Like innenfor står det to elektroniske bingoautomater som de gikk løs på. De fikk så brutal behandling at de trolig må kondemneres.

Uheldigvis for tyven eller tyvene så hadde politiet en radarkontroll like ved. Da de hørte noen mistenkelige lyder, dro de for å sjekke. Da innbryterne oppdaget at de var avslørt, fikk de det travelt. De kom seg ut på et tak og klarte å komme seg unna derfra.

Trolig er det hastverket som førte til at de la igjen et spor av mynter etter seg, både på gulvet inne i lokalet og på taket utenfor.

— Helt tragisk

Da Britt Berge, daglig leder i Arken Bingo, kom på jobb, var gulvet nærmest dekket i glassbiter fra vindu og automater. Hun vet ikke hvor mye de fikk med seg, men tror ikke det er all verden.

Berge anslår at tyvene ufrivillig «returnerte» mellom 1000 og 1500 kroner på sin raske vei bort.

— Jeg synes dette er helt tragisk. Jeg trodde vi skulle vært forskånet for dette siden vi har sikret oss med både alarmer og gitre, sier hun.