av Rikke Tverberg i Åsane turn

Vi kom frem til Stord rundt halv sju, og dro for å spise pizza på Dolly Dimples og koste oss. På grunn av dette gikk vi dessverre glipp av dansekonkurransen, men vi fikk heldigvis se vinnerne på søndagen.

Så var det tilbake til rommene våre. Jentene fikk et helt eget klasserom, mens de to guttene måtte dele rom med guttene fra Skavøypoll. Så, når alle sovemadrasser var blåst opp og soveposer rullet ut, var det tid for litt søvn så vi var klare for den tidlige morgendagen.

Lørdagen startet tidlig med trening kl 8 for juniorene, der vi hadde lær på stedet trampett og dans til, og for rekruttene kl 9.Når dette var unnagjort hadde vi god tid til litt lunsj (de beste bagettene vi har fått noensinne på G.I.V. ), og bekjentskap med andre lag, før vi skulle defilere og marsjere rundt hele Lervik for å åpne årets GIV.

Selv om Åsane var ett av lagene med minst utøvere med, var vi definitivt de med mest lyd, der vi gikk nest bakerst og skrek for full hals. Så var det trening til konkurransen og konkurranse kl 15.50. Mens konkurransen holdt på var det forskjellige aktiviteter som de som ikke konkurrerte kunne være med på, for eksempel Thai Chi, klatring og breakedance.

Konkurransen gikk kjempebra, men vi håper jo at vi får bruke fibertumbling på neste konkurranse.Etter konkurransen var det tid til en kjapp dusj og litt pynting før diskoteket. Der hadde vi full fest med dansing og musikk, og temperaturen steg til 40 C!

For de som ikke likte diskoteket var det også klatretau og andre trivelige saker i naborommet, eller avslappenheter på klasserommet. Diskoteket var ferdig 11, men siden det var så fint vær, så fikk vi være ute til 12, og etterpå hadde vi koselig sosialt samvær til den ene etter den andre sovnet.Søndagen var det trening kl 10, og før det måtte vi rydde ut alle tingene fra rommet. Så var det altså oppvisning kl 13 og der fikk vi som sagt se de flinke vinnerne av dansekonkurransen, turnkonkurransen, samt vist frem lær på stedet trampett og lær på stedet nye trender.

Så var det å sette seg inn på bussen igjen og nyte fergeturen i solen, mens vi mimret om de fine stundene. Gleder meg masse til neste år, og håper det vi får med oss litt flere gymnaster, slik at vi kan overdøve hele resten av toget!