Kjersti Sørbø var på vei hjem fra jobb da bilen fikk et ublidt møte med snømengdene som har frustrert bergenserne i lengre tid. Hun kjørte ut av Løvstakktunnelen, i retning mot Puddefjordsbroen, da store mengder is og snø slo inn i siden på bilen.

Snøen hadde rast ned fra taket på en buss som svingte inn i motgående kjørefelt.

— Først trodde jeg at bussen hadde truffet meg. Det var enorme mengder is og snø, og noe av det sto fast i bilen etterpå. Han som hentet bilen for Falken sa at han aldri hadde sett en lignende skade, sier Sørbø.

— Kunne blitt livsfarlig

Til alt hell ble hun ikke selv skadet.

— Men hadde isen gått gjennom ruten og truffet meg, kunne det blitt livsfarlig.

Sørbø fikk kjørt inn til siden og stoppet. Da viste det seg at bildøren hadde fått seg en så stor trøkk at den ikke kunne åpnes, så hun måtte ut på passasjersiden.

— Nå sitter jeg igjen med skader for over 30.000 kroner på bilen. Og jeg har ikke funnet ut hvilken buss det var. Jeg har hele tiden trodd at det var en Tide-buss, men nå har jeg fått høre at det går rykter i bussmiljøet om at det er noen andre. Jeg har ringt rundt til Tide og turistbussene, men ingen har hørt noe, og alle sier at det ikke var dem, sier Sørbø.

Etterlyser vitner

Hendelsen skjedde for tre uker siden. Sørbø er overbevist om at passasjerene på bussen fikk med seg hva som skjedde, i tillegg til andre bilister.

— Jeg er ganske frustrert nå, og håper det er noen der ute som husker hvilken buss det var, sier Sørbø, som tidligere i dag var på politistasjonen for å anmelde saken.

— Det er forferdelig at de kan kjøre rundt med så mye is og snø liggende på taket. Det er kanskje litt av grunnen til at ingen vil ta ansvar?

Har du opplysninger i saken? Send oss en e-post , og bt.no vil videreformidle kontakt.