I sekstiden i går kveld, ble politiet bedt om å komme til en bolig på Bremnes i Bømlo kommune. En 35 år gammel kvinne mistenkte en 29 år gammel mann for å ha stjålet bilnøklene hennes. Situasjonen roet seg etter hvert ned.

— Litt over klokken 23.00 i natt braka det løs igjen. Vi ble igjen oppringt fra samme bolig. Kvinnen følte seg da sterkt truet av den 29 år gamle mannen. Han truet med å ta kvinnen og flere med henne. Samtidig slo han i veggene med en slegge, forteller operasjonsleder Arne Bringsvor ved Haugalandet og Sunnhordland politidistrikt til bt.no.

— To minutter senere, mens politiet var på vei til stedet, ringte kvinnen igjen. Hun var da vettskremt. Mannen hadde nå slått hull i døren hennes med den korte sleggen, og var på vei inn i boligen, sier Bingsvor.

Politiet pågrep mannen klokken 23.15 og han satt i natt i fengsel i Haugesund. 29-åringen er fra øyene i området og godt kjent med politiet fra tidligere.

I løpet av formiddagen vil kvinnen anmelde 29-åringen på lensmannskontoret, og det vil da bli tatt stilling til hva som skjer videre med han.