Politiet skriver på Twitter at de fikk melding om hendelsen klokken 00.54 natt til søndag.

Kvinnen meldte selv fra til politiet.

Kan ha truet flere

— Mannen er mistenkt for å truet med kniv mot mer enn en person, sier Erik Hole, operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt.

Omtrent ti minutter senere pågrep de en mann i 20-årene mistenkt for å ha stått bak knivtruslene. Pågripelsen skjedde i området rundt Torgalmenningen.

Politiet fant kniven på mannen og han er satt i arresten. Politiet vil etterforske saken videre søndag, og mannen avhøres trolig i løpet av dagen.

Det er ingenting som tyder på at kvinnen og mannen kjente hverandre fra før.

Promille og bråk

Politiet i Hordaland har hatt det travelt natt til søndag. Rundt midnatt tok de inn en kvinne i 50-årsalderen mistenkt for promillekjøring.

25 minutter senere pågrep de en «beruset og krakilsk» mann i begynnelsen av 20-årene. Mannen skal ha gjort hærverk på flere parkerte biler i Hatleveien og ble satt i arrest.

Like før klokken 01 ble en mann i 30-årene stoppet mistenkt for promillekjøring i Knarvik. Politiet har tatt prøve av mannen og opprettet sak.

Bergenspolitiet måtte også ta seg av en mann i midten av 20-årene rundt klokken 03 på Torgallmenningen. Mannen er satt i arrest og anmeldes for ordensforstyrrelse.