DUNGA GIR SEG: Slutter som brasiliansk landslagssjef etter kvartfinaletapet.

Klokken halv seks, når det gjenstår et kvarter av kampen, høres lyden av brasiliansk musikk blandet med rop fra gulkledte supportere på gaten utenfor Pacific restaurant.

Fabio Martins er på jobb i gul trøye i dag. Han står i baren og ser mot TV-skjermen. Når det gjenstår et kvarter av kvartfinalen, leder Nederland 2-1. Martins har et håp om at det fortsatt kan gå veien for hjemlandet.

— Men de må spille bedre. Til nå har de ikke spilt bra. Men de har en sjanse, sier han.

Tiden går. 84.minutt og fortsatt ingen mål til Brasil. Brasil får corner og brasilianerne foran skjermen innerst i lokalet håper det kan bety mål. Det blir stille. Men målet kommer ikke.

Glad musikk

  • Juiz! Hey!

Noen er ikke fornøyd med dommeren.

— Huff, vi kan tape enda mer, kommer det stille fra en som har gitt opp.

Da skrur Martins opp volumet på musikken. Triste ansikter akkompagneres av glad musikk.

For etter ytterligere seks minutter med ordinær spilletid og tre minutter med overtid, er det over. Storfavoritten Brasil er ute.

— Jeg er virkelig trist nå, sier Martins og legger armen på skulderen til kameraten Pakha.

Les også: Nederland snudde fra 0-1 til 2-1 i kvartfinalen.

Fra Brasil og Norge

Ute, like etter at kampen er avblåst, går Ruben Douglas Bjørge (20) og Christina Maria Bjørge (27) sammen med et Brasil-flagg rundt seg.

— Det er litt blandete følelser nå, medgir yngste blad Bjørge.

— Vi er født i Brasil, men adoptert og oppvokst her i Bergen. Derfor heier vi på Brasil, forklarer søsteren. Tross alt synes de det var riktig lag som gikk videre.

— Det var rettferdig at Nederland vant. Nederland var krigere og utnyttet Brasil sine feil. Det var bare et lag som ville til semifinalen og det var Nederland, sier Ruben Douglas Bjørge.

Les hele kampreferatet her: Nederland - Brasil 2-1