I bildeserien over kan du se noen av hilsenene som er skrevet til døde og pårørende etter terrorangrepet på Utøya og i Oslo. Alle lappene ligger ved Den blå steinen i Bergen sentrum. I denne bildeserien kan du se noen av hilsenene som er lagt ut i Oslo.

Noe av det første Ida Aanes (22) gjorde da hun kom til Bergen mandag var å ta en tur til Den blå steinen for å se det store mengden med blomster lys og hilsener.

— Ingen kan sette seg inn i hva de rammede opplever, men dette viser at det er mange som prøver. Dette er en fin måte å vise medfølelse på, sier Aanes som skal begynne på studier på NHH til høsten.- Jeg har reist mye de siste årene. Norge er litt annerledes. Det er så små forhold her at det blir naturlig å stå samlet. Alle kjenner noen som vet om noen som er rammet.

Også Odd Inge Skibenes (30) stanser opp ved Den blå steinen mandag kveld. Han er overrasket over det enorme engasjementet det norske folk har vist etter terror anslaget.— Det får en til å tenke. Alt blir litt nærmere når en ser mengden av blomster og hilsener. Det er egentlig ikke så viktig hva som står på alle disse lappene, det er uansett et uttrykk medfølelse, sier han.

- FÅR EN TIL Å TENKE: - Blomster og hilsener er en fin måte å vise medfølelse på, synes Ida Aanes og Odd Inge Skibenes.
RUNE STØLÅS