For et halvt år siden fikk Adelina (9) diagnosen nyrekreft. Etter dette har hun operert tre ganger på tre forskjellige sykehus. Kreften har spredd seg til lungene, og nå får den lille jenten strålebehandling på Haukeland Universitetssykehus.

Gaver fra posten

Torsdag ettermiddag fikk Adelina og de andre barna på Barneklinikken besøk av Posten som kom med årets julepakke til barna.

— Vi er veldig takknemlig for at det er mange bedrifter som tenker på barna her på sykehuset nå i juletiden, sier Assisterende klinikkdirektør ved Barneklinikken Ingunn Finne.

Tror ikke på julenissen

Julaften skal Adelina ferie sammen med familien i en leilighet de disponerer når hun er til behandling på sykehuset. Adeline gleder seg til gavene, middagen og desserten på julaften, men hun må innrømme en ting:

Egentlig tror jeg ikke på julenissen Adelina Ahmeti (9)

Øverst på ønskelisten

Adelina forteller at hun allerede har fått gaven hun ønsket seg aller mest til jul, nemlig en Ipod Shuffle. Gaven fikk hun av sin far for at hun skal ha noe å høre på under strålebehandling. Da digger hun «Silly boy» til Lady GaGa og Rhiana.

— Vi tenker kun på at Adelina skal bli frisk men og er glad for at hun får så god behandling her på sykehuset, sier far Rafet Ahmeti. Aller mest gleder Adelina seg til nyttårsaften. Da skal familien reise hjem til Egersund og ferie med kalkun, pommes frites og fyrverkeri.

Alice Bratshaug