Siktelsen mot 26-åringen som hadde sex med en 14 år gammel jente etter å ha chattet med henne på internett, er i dag utvidet.

26-åringen har erkjent at han hadde sex med jenten på et offentlig toalett, men har sagt at han trodde jenten var eldre.

– Utvidelsen av siktelsen gjelder så langt to jenter i 14-15-årsalderen, men vi har grunn til å tro at denne saken har et enda større omfang, sier politiadvokat Magne Kvamme Sylta ved Hordaland politidistrikt.

Politiet mener 26-åringen har henvendt seg til disse to jentene på en seksuelt krenkende måte, og kommet med forespørsler om seksuell omgang.

– Henvendelsene er enten gjort gjennom tekstmeldinger eller telefonsamtaler, sier Sylta.

Politiet har en omfattende jobb foran seg med å gå gjennom 26-åringens mobilbruk. Så langt har to unge jenter blitt kalt inn til avhør, de samme to jentene som i dag har ført til en utvidet siktelse mot 26-åringen. Men Sylta utelukker ikke at den videre etterforskningen fører til at flere vil bli kalt inn.

– Vi konsentrerer oss nå i første omgang om inntil 40-50 nummer, men jeg vil presisere at vi foreløpig ikke vet hvem som skjuler seg bak disse numrene, sier Sylta.

26-åringen er ifølge politiet dømt minst tre ganger tidligere for sedelighetsforbrytelser, blant annet utuktig omgang med barn under 14 år. Ifølge Sylta er det i den pågående etterforskningen ingen indikasjoner på flere overgrep.

Varetektsfengslingen av 26-åringen går ut mandag, men han har samtykket i videre fengsling i fire uker.