— Vi har avbesilt togbillettene og kommer ikke til å reise, sier trener Ingvild Seljeseth Winters til avisa Hordaland.

Avgjørelse ble tatt på et foreldremøte, som ifølge avisen var mer eller mindre enstemmig.

— Verken jeg som trener eller foreldrene har lyst til å sende ungene våre når omstendighetene er slik som de er, sier treneren.

Ørnar/Bulken drar

Også Ørnar/Bulken har diskutert situasjonen, men der har de kommet til motsatt konklusjon.

— Slik situasjonen er nå holder vi oss til det politiet sier og sender jenter 16-laget vårt, sier Marita Mørkve, leder i Ørnar IL. Mørkve presiserer at de følger nyhetsbildet tett, og vurderer situasjonen fortløpende.

Også Dale IL fra Vaksdal sender sitt påmeldte gutter 14-lag.

Trekker to lag

Isfjorden idrettslag gjør som laget fra Ulvik og trekker sine lag fra fotballturneringen, skriver NTB. Også der ble avgjørelsen tatt etter et møte med foreldregruppen.

— Etter møtet i går kveld, ba jeg de foreldrene som var bekymret ta kontakt med meg. Jeg fikk mange tilbakemeldinger, og ut ifra disse ble det i morgentimene i dag klart at våre to lag, gutter 13 og 14, som er de eneste lag fra Isfjorden som skulle ha vært med, ikke blir med på årets cup, sier Nyheim til Åndalsnes avis, som først omtalte saken.

Han har meldt ifra om avgjørelsen til Norway Cup og ringt rundt til foreldrene.

— Mange uttrykker bekymring. Fotball skal være gøy, ellers er det ingen grunn til å delta. Det går sikkert bra, men vår magefølelse sier at i år blir vi hjemme, sier Nyheim.