Klokken 17.00 tirsdag kveld fikk brannvesenet i Bergen melding om en trafikkulykke på E16 nær Arnanipatunnelen, cirka 500 meter fra avkjørelsen til Takvam.

— To biler kolliderte. Det oppsto store materielle skader, men ingen større personskader, sier vaktkommandør Geir Bøe til bt.no.

Ifølge politiet har trolig den ene sjåføren duppet av og kommet over i motgående kjørefelt.

Den ene bilen mistet to hjul, sier et øyenvitne. Begge kjøretøyene måttes taues bort av NAF.

Det var en person i begge bilene, en 27 år gammel mann og en på 56. Den eldste ble kjørt til legevakten, men skal være lettere skadet.

Flere mann måtte trå til og dirigere trafikken på europaveien som er hovedfartsåren mellom Bergen og Oslo, men det skal ikke ha oppstått større køer, ifølge Vegtrafikksentralen.

Mistanke om promille

11 minutter etter måtte brannvesenet i aksjon igjen. Da smalt det ved Strusshamnvatnet på Askøy. Brannvesenet sendte ut en bil til hver av ulykkene.

— Det er en bil som har kjørt i en stolpe, sier Bøe.

Politiet dro også ut til Ravnangerveien fant en kvinne i slutten av 40-årene bak rattet.

— En person var på stedet da politiet ankom. Hun var ved bevissthet, og ble kjørt til Haukeland. Vi har mistanke om kjøring i beruset tilstand. Det vil vi sjekke ut, sier operasjonsleder Erik Gjesdal ved Hordaland politidistrikt.

Kvinnen skal ikke være alvorlig skadet.

Bilen ble tauet, og Askøy Energi har tatt seg av lyktestolpen som ble kjørt ned.

Kolliderte med lastebil

Klokken 17.23 gikk det galt igjen, denne gangen ved utløpet til Fløyfjellstunnelens nordgående løp i Sandviken i Bergen.

En personbil og en lastebil støtte sammen. Ingen personer ble skadet, men uhellet medførte en del trafikale problemer. Den ene bilen måtte taues bort.

Tips? Send MMS/SMS til 2211, eller skriv e-post