— I Inndalsveien kolliderte en bil og en motorsykkel sammen klokken 08.04. Føreren av motorsykkelen er sendt med ambulanse til Haukeland Universitetssykehus. Politiet er på stedet, sier operasjonsleder Kjell-Tore Aarnæs ved Hordaland Politidistrikt til bt.no.

Smellet mellom motorsykkelen og bilen skal ha vært kraftig. Motorsykkelføreren skal ha flydd over bilen i kollisjonen, og det er store materielle skader både på bil og motorsykkel.

Den 52 år gamle motorsykkelføreren er lettere skadd og stabil opplyser Haukeland Universitetssykehus.

7-åring påkjørt i gangfelt

På Garnes ble en 7 år gammel jente påkjørt i gangfeltet.

— Ulykken skjedde klokken 08.10. Den 7 år gamle jenten ble påkjørt i fotgjengerfeltet ved barne- og ungdomsskolen. Førsteklassingen fikk lårbeinsbrudd og er innlagt på Haukeland Universitetssykehus. Førerkortet til sjåføren er beslaglagt, sier operasjonsleder Aarnæs.

Etterlyser vitner

— Vi ønsker kontakt med bilister og gående som var vitne til ulykken på Garnes i morges. De kan ringe 55 25 55 00 eller 977 45 600, sier politibetjent Raymond Skjervheim ved Arna og Åsane Politistasjon til bt.no.

Den unge jenten som nettopp ar fylt 7 år, ble mørbanket og brakk lårbenet i påkjørselen.

Bil rundt på Isdalstø

En bil gikk rundt på riksvei 57 rett før avkjørselen til Åse i Lindås kommune, litt over klokken syv i morges. En mann er kjørt til Haukeland Universitetssykehus.

— En mann er kjørt med ambulanse til Haukeland Universitetssykehus. Han skal ikke ha sittet fastklemt, slik den første meldingen gikk ut på. Mannen er trolig ikke alvorlig skadet, sier operasjonsleder Kjell-Tore Aarnæs ved Hordaland politidistrikt til bt.no. Politiet fikk melding om ulykken klokken 07.07.

Den 21 år gamle bilføreren var på vei til Mongstad da ulykken skjedde.

På Haukeland Universitetssykehus får bt.no opplyst at 21-åringen er lettere skadd og stabil. Han er på avdeling.

BIL MOT MOTORSYKKEL: Motorsykkelføreren er lettere skadd og innlagt på Haukeland Universitetssykehus, etter kollisjonen i Inndalsveien i morges.
FOTO: ERIK J. KVALSUND