– Det dreier seg om minst to kilo hasj, men vi vet ikke det endelige omfanget av saken. Vi forventer å gjøre beslag andre steder, sier politiadvokat Helge Vigerust i Hordaland politidistrikt.

Bergen tingrett fengslet i dag 42-åringen for fire uker med brev— og besøksforbud. Den første uken må han sitte i full isolasjon.

42-åringen ble pågrepet hjemme hos seg selv i Åsane i går ettermiddag. Også samboeren hans er pågrepet, men blir ikke framstilt for varetektsfengsling i dag.

— Min klient erkjenner delvis straffskyld. Han erkjenner befatning med beslaget som ble gjort, sier advokat Kaj Wigum.

I morges ble enda en person, en mann i 40-årene, pågrepet i saken. Han har status som siktet, men ble senere løslatt. Politiet utelukker ikke flere pågripelser.

– Dette kan involvere flere personer, derfor vil vi skjerme saken til vi har gjort eventuelle andre beslag og pågripelser, sier politiadvokat Vigerust.

Han begjærte at fengslingsmøtet i Bergen tingrett ble holdt for lukkede dører, av hensyn til at etterforskningen er helt i startfasen.

– Saken synes å ha et ikke ubetydelig omfang, fastslo dommer Ove Kjell Hole da han lukket pressen ute fra fengslingsmøtet.

Den fengslede 42-åringen er tidligere dømt for narkotikaforbrytelser.